Kako sudjelovati?

Kako sudjelovati?
Poštovani vinari, 

s posebnim zadovoljstvom upućujemo Vam poziv na 54. ocjenjivanje vina kontinentalne Hrvatske, koja se i ove godine održava u organizaciji Grada Sveti Ivan Zelina i suorganizaciji Ministarstva poljoprivrede i Turističke zajednice Grada Svetog Ivana Zeline, uz supokroviteljstvo Zagrebačke županije. 

Obzirom na trenutnu situaciju u kojoj živimo i radimo, u uvjetima pandemije korona virusa tradicija, jedne od najpoznatijih izložba vina na našim prostorima, se nastavlja prema sljedećem rasporedu:

ZAPRIMANJE UZORAKA VINA: 6., 7., 9.  I 10. svibnja 2022. godine u prostorijama Grada Svetog Ivana Zeline od 9,00 do 15,00 sati (gradska vjećnica).

MJESTA PREDAJE UZORAKA: Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede u ispostavama: Varaždin, Ludbreg, Zabok, Krapina, Pregrada, Đurđevac, Križevci, Koprivnica, Bjelovar, Daruvar, Čazma, Čakovec, Orahovica, Slavonski Brod, Kaptol, Đakovo, Osijek, Beli Manastir, Ilok, Oriovac, Ozalj i Jastrebarsko od 2. do 6. svibnja 2022. (od ponedjeljka do petka) u vremenu od 9:00-15:00 sati.
 
Izlagač je obvezan dostaviti 4 boce vina za svaki prijavljeni uzorak u 1/1 iii 0,75 ambalaži, a predikatna i desertna vina u originalnoj ambalaži od 0,2 do 0,75 litara.
Boce opremljene etiketom ulaze u natjecanje za najljepši vizualni identitet boce.
Izlagači su obavezni ispuniti prijavni list koji se nalazi u prilogu dopisa.
Kotizacija iznosi 100,00 kn po uzorku.
Plaćanje:  Gotovinom: prilikom predaje uzoraka
Virmanom: IBAN: HR9023600001842900004; model 68, poziv na broj 7706-0IB; svrha doznake:
Kotizacija za izložbu vina; primatelj: Grad Sveti Ivan Zelina (potvrdu uplate predati s uzorkom)
Za vina s područja Zagrebačke županije, a koja osvoje zlatnu ili srebrnu medalju na predmetnom ocjenjivanju, kotizaciju plaća Zagrebačka županija.

PRIJAVNI LIST

Ocjenjivanje će se održati 18. i 19. svibnja 2022. godine.
Osoba za kontakt: Štefica Kramarić, dipl. ing. agr.
Telefon: 099/2391112
E-mail: stefica.kramaric@zelina.hr
S veseljem Vas pozivamo u Sveti Ivan Zelinu te se nadamo da će se vaša vina, bez obzirom na trenutnu situaciju, naći na 54. ocjenjivanju vina kontinentalne Hrvatske. 
Želim vam puno uspjeha i odlične rezultate te se radujem skorašnjem susretu u Svetom Ivanu Zelini! 
 
Predsjednik organizacijskog odbora:
Hrvoje Košćec, gradonačelnik Svetog Ivana Zeline